MALATYA / YEŞİLYURT - Barguzu Ortaokulu

EBA'yı kullanırken dikkat etmen gereken kurallar

Sevgili Öğrencimiz,

EBA'nın senin paylaşımlarınla zenginleşecek katılımcı öğrenme ortamında başarılarla dolu, mutlu bir eğitim öğretim yılı geçirmeni dileriz.

EBA'yı kullanırken dikkat etmen gereken kurallarla ilgili sana bilgi vermek istiyoruz:

• • Kendine ve başkalarına ait kişisel bilgilerin gizliliğini korumalısın.
    • • Gerçek hayatta suç olan tüm davranışların internette de yapılmasının suç olduğunu bilmelisin.
    • • EBA ortamında yaptığın tüm paylaşımların kalıcı olduğunu ve kontrol edildiğini bilmelisin.
    • • EBA'da arkadaşlarınla ve öğretmenlerinle iletişim kurarken, okul ortamına uygun paylaşımlar yapmalısın.
    • • Paylaşımlarında argo, alay edici ve incitici kelimeleri kullanmamalısın.
    • • Gerçek hayatta insanlara gösterdiğin saygı ve nezaketi internet ortamında da göstermelisin.
    • • Tüm paylaşımlarında, ailene ve okuluna karşı sorumlu olduğunu bilerek hareket etmelisin.
    • • Başkalarının kullanıcı adı ve şifresiyle EBA'ya giriş yapmamalısın.

Yayın: 06.11.2019 - Güncelleme: 14.10.2023 21:43 - Görüntülenme: 278