MALATYA / YEŞİLYURT - Barguzu Ortaokulu

ABDULVAHAP ARSLAN - OKUL MÜDÜRÜ

Abdulvahap ARSLAN 1972 yılında Malatya—Yeşilyurt doğumlu olup ilk ve orta öğrenimini Malatya´da tamamladı. Lisans eğitimini 1996 yılında Malatya İnönü Üniversitesi Eğitim Fakültesi Resim İş Öğretmenliği bölümünden mezun olarak tamamladı. 1996 yılında meslek hayatına Resim İş Öğretmeni olarak başladı. Askerliğini 263. Dönem yedek subay öğretmen olarak tamamladıktan sonra Malatya´da değişik okullarda idareci olarak görev yaptı. Birçok araştırma ve projelerde yer aldı. İnönü Üniversitesi Tübitak destekli olan Çocuk Üniversitesi projesinde " Tasarım ve Organizasyon" çalışmalarını yürüttü ve yürütüyor. 2014 yılmda Türk Hava Kurumu Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü İşletme Yönetimi ve Organizasyonu alanında yüksek lisansını tamamladı. Halen Anadolu Üniversitesi Adalet Yüksekokulunda 2. Üniversite öğrenimine devam ediyor. Barguzu Ortaokulunda Müdür olarak görev yapmakla. Evli ve eşi de öğretmendir. Bir kız çocuğu babasıdır.