MALATYA / YEŞİLYURT - Barguzu Ortaokulu

Barguzu Ortaokulu

Bostanbaşı Mahallesi Çiftlik Caddesi No.36 Yeşilyurt/MALATYA
Vizyon
Atatürk´çü düşüncenin ışığı altında; kendisine ve ülkesine sorumlu, gelişimini çağın gelişmişlik düzeyi ile sınırlandırmayan, düşüncelerini özgürce ifade edebilen; dürüst, paylaşımcı, kendisine güvenen, mutlu, çevreye duyarlı, barışçı,milli ve manevi değerlere bağlı gençler yetiştirmek.
Misyon
Öğrencilerimize sadece öğreten değil onları yaşama hazırlayan, gelişme ve yenilenmeyi devamlı yaşayan, öğrencilerimizin başarı ve kalite düzeyi ile Malatya´nın önde gelen okulları arasında örnek ve öncü bir okul olmak
Başarılar
2011/2012 eğitim öğretim yılı ilçe futbol turnuvasında üçüncülük,2012/2013 eğitim öğretim yılında ilçe futbol turnuvası birincilik,Toplam Kalite Yönetimi ekipler kategorisinde ilçe birinciliği,il üçüncülüğü,Malatya Okuyor projesinde ilçe üçüncülüğü,Malatya Değereler Eğitimi Projesinde ilçe birinciliği,2013/2014 eğitim öğretim yılı Malatya Değereler Eğitimi Projesinde ilçe birinciliği.
Öğretim Şekli :İKİLİ-SABAHÇI
Belediye otobüsleri ve özel minibüslerle sağlanmaktadır.
Barguzu Ortaokulu Bostanbaşı Mah. Barguzu Cad. No:10 Yeşilyurt/MALATYA
İl/İlçe Merkezine Uzaklık
İl Merkezine uzaklık: 6 km, ilçe merkezine uzaklık: 3 km Belediye otobüsleri ve özel minibüslerle sağlanmaktadır.
TUBİTAK 4006 Bilim Fuarı Destekleme Programına katılıyor